Boluspor-Altay Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasinda Boluspor, konuk ettigi Altay ile 0-0 berabere kaldi. Maçin ardindan iki takim teknik direktörü düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasinda Boluspor, sahasinda karsilastigi Altay ile 0-0 berabere kaldi. Karsilasmanin ardindan basin toplantisinda konusan Altay Teknik Direktörü Dilaver Mutlu, “Zor bir mücadele yaptik. Kazanmak isterdik tabii ki. Onlar da kazanmak istiyordu, olmadi. Ama alinan 1 puan iyi puan. En azindan deplasmanda kaybetmemek de önemli. Hele de bizim gibi düsme potasinda olan takimlar için. Artik önümüzdeki hafta oynayacagimiz Denizlispor maçi var. Insallah o maçi kazanarak bu 1 puani da taçlandirmak istiyoruz. Biz buradan 1 puan alarak en azindan kendi isimizi kendimiz yapacak durumuna geldik. Önümüzdeki maçlari da kazanirsak, sag salim ligde kalacagiz insallah” dedi.



Ahmet Görkem Gök: “Altay açisindan baktigimizda istedigi skoru aldi diyebiliriz”

Istedikleri skoru alamadiklarini ifade eden Boluspor Teknik Sorumlusu Ahmet Görkem Gök ise, “Bu maç bizim istedigimiz gibi sonuçlanmadi. Altay açisindan baktigimizda istedigi skoru aldi diyebiliriz. Özellikle hafta içi yaptigimiz çalismalarda rakip takimin fiziksel olarak güçlü oyuncalara sahip oldugunu, çok kostugunu hatta ligin en çok kosan takimi oldugunu, dönen topta çok hizli çikamadiklarini biliyorduk. Bunlara çalistik. Ikinci bölge savunma oynadik. Topun bizde olacagini düsündük. Top genelde bizde oldu. Ancak hücum çalismalarinda blok aralarinda alamadik. Beklerimizi kaçiramadik. Biz bunlara çalismistik. Ilk yarida hiç yapamadik. Ikinci yarida da istediklerimizi yüzde 30-40 arasinda yapmaya çalistik. Bu da bizim için çok yeterli olmadi. Iki takimi da mücadelelerinden dolayi tebrik ederim. Ancak istemeden bu is olmuyor. Istekli olacagiz. Maçi kazanma istegi olmadan bu islerin olmayacagini bir kez daha gördük. Artik oyuncularimizla bunlari konusacagiz. Son haftalarda çok çalisacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA