Ismet Tasdemir Açiklamasi 'Takimimiza Yakismayan Goller Yedik'

Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, Gençlerbirligi maglubiyetinin ardindan, “Oyunun özellikle ilk yarisi kafa kafaya geçti. Ikinci yari yedigimiz golün ardindan beraberligi yakaladik ama takimimiza yakismayan goller yedik maalesef“ dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasinda Bodrumspor, deplasmanda Gençlerbirligi’ne 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, maç sonu basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Gençlerbirligi maçinin kendileri için önemli bir karsilasma oldugunu fakat istedikleri gibi degerlendiremediklerini ifade eden Tasdemir, “Oyunun özellikle ilk yarisi kafa kafaya geçti. Ikinci yari yedigimiz golün ardindan beraberligi yakaladik ama takimimiza yakismayan bir goller yedik maalesef. O golle de oyunun kontrolünü tamamen rakibin eline verdik. Sezon basindan beri söylüyorum bu takimla 55 puan topladik. Çok daha farkli bütçeli takimlari geride biraktik. Geride 3 maçimiz kaldi. Insallah bu 3 maçta da bugün yapamadiklarimizi yapip, sezon basindan beri ettigimiz mücadelenin hakkini alip insallah play-off ile sezonu taçlandirmak istiyoruz” degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA