Besiktas'tan Onur Bulut Açiklamasi

Besiktas, Kayserispor’un Onur Bulut için açtigi davanin siyah-beyazli kulübün lehine sonuçlandigini açikladi.

Siyah-beyazli kulüp, Kayserispor’dan transfer ettikleri Onur Bulut ile ilgili bir açiklama yapti. Kulüpten yapilan açiklamada, "Kayserispor’un futbolcumuz Onur Bulut için açtigi dava Besiktas’imiz lehine sonuçlanmis bulunmaktadir. Türkiye Futbol Federasyonu Uyusmazlik Çözüm Kurulu, Kulübümüzü hakli bulmus ve Kayserispor’un haksiz ve hukuka aykiri ithamlari çerçevesinde talep ettigi tazminat ve sportif ceza taleplerini reddetmistir.

Onur Bulut’un transfer süreci Baskanimiz Sayin Ahmet Nur Çebi’nin belirttigi üzere kulübümüz tarafindan tamamen hukuka uygun bir sekilde ve etik degerler gözetilerek yürütülmüs olup, hakliligimiz ise Besiktas’imiz lehine verilen TFF Uyusmazlik Çözüm Kurulu karari ile tescil edilmistir.

Bir kez daha belirtmek gerekirse, Baskanimiz Sayin Ahmet Nur Çebi’nin bu konuya dair daha önceki açiklamalarinda belirttigi gibi Onur Bulut transferi normal ve etik bir transferdir, bunun böyle oldugu UÇK karariyla tescil edilmistir. Ayrica bu dosya göstermistir ki Besiktas, sporcularini hukuken en iyi sekilde korumasini bildigi gibi 120 yillik bir çinar olmanin tarihi sorumluluguna yakisir sekilde faaliyet yürütmeyi serefli bir görev olarak kabul eder. Camiamizin bilgisine sunariz" denildi.

Kaynak: İHA