Osmaniye'de Özel Sporcular Sampiyonluk Için Yaristi

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Osmaniye Il Temsilcigi ve Osmaniye Atletizm Il Temsilcigi isbirliginde düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Il Sampiyonasi düzenlendi.

Osmaniye Liseler Kampüsünde açilis korteji ile baslayan sampiyonada Osmaniye Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Müdürlügü ögrencilerinin sundugu halk oyunlari gösterisinin ardindan yarislar yapildi. Tezahüratlar esliginde yarislari basariyla tamamlayan özel sporculardan dereceye giren sporculara madalyalari Vali Erdinç Yilmaz ve protokol mensuplari tarafindan verildi.

"Cumhurbaskanimizin bu çocuklarimizi kucaklamasiyla artik özel sporcular ülkemizde ve dünyada altin çagini yasiyor" diyen Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Baskani Birol Aydin, “Son yillarda, özellikle Sayin Cumhurbaskanimizin bu çocuklarimizi kucaklamasiyla artik özel sporcular ülkemizde ve dünyada altin çagini yasiyor. Bizim federasyon olarak amacimiz, 81 ilde bütün kapilara gidip, evlere dokunup bu günahsiz yavrulari evlerden çikarip onlara spor yaptirmaktir. Her özel çocugun yapabilecegi bir spor var sloganiyla 81 Ile giderek onlari hayatla bulusturuyoruz” dedi.

Sampiyonada konusan Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, “Özel sporcularimizin sosyal hayatin içinde aktif yer almalari, iyi bir sporcu olarak yetistirilmelerinin saglanmasi anlaminda yaptigi basarili çalismalardan dolayi Federasyonumuza tesekkür ediyorum. Özel çocuklarimizin, gençlerimizin hayatla barisik yetismeleri, sosyal hayat içinde çok etkin olmalari, bizleri gururlandiran basarilarinin altinda bir emek, çaba var. Özel çocuklarimizin her zaman el üstünde tutulmalari ve bugün kazandiklari basarilarda Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in emekleri, katkilari çok büyüktür. Minnettariz. Bugün buraya gelerek çocuklarimiza destek olan ailelerine çok tesekkür ediyorum. Federasyon Baskanimizi yaptigi basarili çalismalardan dolayi kutluyorum. Il Müdürlügümüze ve emegi olan bütün arkadaslarimiza tesekkür ediyor, özel sporcularimiza basarilar diliyorum. Yollari açik olsun, basarilari daim olsun insallah” diye konustu.

Kaynak: İHA