Giresunspor Baskani Nahit Yamak Açiklamasi 'Cevabimizi Sezon Sonunda Verecegiz'

Giresunspor Kulüp Baskani Nahid Ramazan Yamak, Giresunsporla ilgili olumsuz düsünenlere en iyi cevabi sezon sonunda vereceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasinda deplasmanda Istanbulspor ile karsilasacak olan Giresunspor hazirliklarini sürdürüyor. Giresunspor’un tesislerdeki antrenmanini takip eden Kulüp Baskani Nahit Yamak, Teknik Direktör Hakan Keles’e güvendiklerini belirterek, sevenlere ve sevmeyenlere sezon sonunda cevaplarini en iyi sekilde verilecegini söyledi.

Baskan Yamak açiklamasinda, "Kendisine çok güvendigimiz, Giresunspor’u çok iyi temsil eden, her yerden bu kulübe basarilarin gelmesini saglayan bir hocamiz var. Her zaman dedigimiz gibi önce sevmek lazim, sonrada sonuna kadar savasmak lazim. Simdi bazi seyleri söyleyen insanlar var, sevenler var, sevmeyenler var ama sevenler çok daha fazla görünüyor. Biz Allah izin verirse cevabi sezon sonunda verecegiz. Futbolun içinde her türlü sonuç var ama size sadece bir konuda söz verebiliriz, o da savasacagimizdan herkes emin olsun, sonuna kadar savasacagiz” dedi.



"Henüz inancimizi yitirmedik"

Giresunspor’un 44 yil sonra bulundugu yere kolay gelmedigini ifade eden Teknik Direktör Hakan Keles ise, “Buraya kolay gelmedik, kolay da birakmayacagiz. Futbolcularimiza ve takima inaniyorum. Oyuncularimiz da sagolsunlar inançlarini asla yitirmediler. Önümüzde çok önemli maçlarimiz var, buradan da en iyi sekilde çikacagimizi düsünüyorum zaten. Allah yardimcimiz olsun. Kolay degil bugünlerde mücadele etmek ama hep birlikte bunu asacagimizi düsünüyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA