Baskan Tutuk'tan Spor Camiasina Tam Destek

Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk, amatör spor kulüpleri, hakemler, saha komiserleri ve antrenörlerle kahvaltili programda bir araya geldi.

Uygulama Oteli’nde gerçeklesen programa Tutuk’un yani sira, AK Parti Yalova Milletvekili ve Milletvekili Adayi Ahmet Büyükgümüs ile AK Parti Yalova Milletvekili Adayi Erhan Dede de katildi.

“Yalova’mizi gelecege tasiyoruz”

Yalova’ya yakisacak, deger katacak, hemsehrilerinin yasam kalitesini yükseltecek her çalismayi gerçeklestirme gayretinde olduklarini anlatan Tutuk, “Göreve geldigimiz günden beri sehrimizin her tür sorununu bertaraf edip yeni proje ve yatirimlarla da Yalova’mizi gelecege tasiyoruz. Gençlerimize de sporu sevdirmek, kötü aliskanliklardan uzak tutmak ve bedensel gelisimlerine katkida bulunmak amaciyla mahallelerimize spor alanlari kazandiriyoruz. Mini futbol sahalarindan basketbol sahalarina ve çok amaçli sahalara kadar her mahallemize esit hizmet götürmeye gayret gösteriyoruz” diye konustu.

Tutuk, Haci Mehmet Ovasi’nda imar planlamasi yapildigini, bu planlamalar dahilinde; 13 Bin metrekare alanin kapali spor tesisi için ve 60 Bin metrekare alanin da açik spor tesisleri için ayrildigini belirtti.

Ilerleyen süreçte bu alanlarda Yalova’da yapilmis en büyük ve gelismis spor tesislerini Yalovalilarla bulusturma hedefinde oldugunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA