Salihli Belediyespor U18 Takimi, Manisa Sampiyonu Oldu

Salihli Belediyespor, 2022-2023 sezonu U18 Futbol Ligi’nde Manisa sampiyonu oldu. Yesil-beyazlilar, Denizli ve Afyonkarahisar’da oynanacak çeyrek final müsabakalarinda Salihli ve Manisa’yi temsil ederek ilk 20 takim arasina girmek için mücadele edecek.

Salihli Belediyespor, U18 Futbol Ligi’nde oynadigi maçlar sonunda Manisa sampiyonu olarak çeyrek final müsabakalarina katilma hakki kazandi. Geçen sezonda da U16 ve U18 Ligi’nde Türkiye genelinde ilk 10 takim arasina girme basarisi gösteren yesil-beyazlilar, 2022-2023 sezonu U18 Futbol Ligi’nde antrenör Enver Dagli yönetiminde Manisa sampiyonu olarak yeni bir basariya daha imza atti. Manisa ve Salihli’yi temsil edecek olan Salihli Belediyespor, Denizli ile Afyonkarahisar illerinde oynanacak çeyrek final müsabakalarinda ilk 20 takim arasina girmek için mücadele edecek.

Manisa sampiyonu olan Salihli Belediyespor U18 Futbol Takimi ile antrenör Enver Dagli’yi kutlayan Belediye Baskani Zeki Kayda, çeyrek final maçlarinda genç oyunculara basarilar diledi.

Kaynak: İHA