Türkiye Karate Sampiyonasi Denizli'de Basliyor

Türkiye Minikler ve Yildizlar Karate Sampiyonasi 25-30 Nisan tarihleri arasinda Denizli’nin ev sahipliginde yapilacak. Vali Recep Yazicioglu Spor Salonunda gerçeklesecek organizasyona 81 ilden yaklasik 5 bin civarinda sporcu, idareci, antrenör, hakem ve sporcu velisi katilacak.



Türkiye Karate Federasyonu 2023 yili faaliyet programinda yer alan Türkiye Minikler ve Yildizlar Karate Sampiyonasi 25-30 Nisan tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliginde yapilacak. Dev sampiyonanin koordinasyonunu yürütecek Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan günlerdir devam eden hazirliklar tamamlandi. Gümüsler’de bulunan Vali Recep Yazicioglu Spor Salonunda 6 tatamide gerçeklesecek yarismalar için sampiyonanin açilisi bekleniyor.

2009-2016 yillari arasi dogumlu sporcularin katilacagi sampiyona için an itibariyle 3680 sporcunun kayit yaptirdigi; idareci, antrenör, ulusal hakemler ve izlemeye gelecek sporcu aileleriyle yaklasik 5 bin kisinin Türkiye Sampiyonasi için Denizli’de olacagi kaydedildi. Yarismalarin teknik toplantisi bugün Pamukkale Yurdu Sosyal Tesislerinde yapilacak.

Yarismalarin müsabaka programi belli olurken kata ve kumitede tartilarin ardindan sikletlerine göre sporcular tatamiye çikacak. Tüm sporcularin yer alacagi yarismalarin açilis seremonisi ise 26 Nisan Çarsamba günü saat 17.00’de Gümüsler’de bulunan Vali Recep Yazicioglu Spor Salonunda yapilacak.

Kaynak: İHA