Riza Çalimbay Açiklamasi 'Fenerbahçe Maçini Kazanmak Için Ne Gerekiyorsa Yapacagiz'

Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, iyi bir galibiyet aldiklarini belirterek, "Önümüzdeki Fenerbahçe maçi hayati derecede önemli bir maç, kendi sahamizda kazanmak için ne gerekiyorsa yapacagiz"dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasinda Sivasspor, deplasmanda karsilastigi Antalyaspor’u 2-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Çalimbay, maçin basindan 25’ inci dakikaya kadar çok iyi oynayarak 2 gol bulduklarini söyledi.

2 gol bulmalarina ragmen daha da atabilecek sanslarinin oldugunu dile getiren Çalimbay, “Istedigimiz skoru da aldik. 25. dakikadan sonra istedigimiz seyler olmadi, baya sikinti yasadik. Ikinci yarida Antalyaspor daha iyi oynadi. Daha baski kurdular, bunu bekliyorduk zaten. Oyuncularimdan da ikinci yarida daha iyi performans bekliyordum ama olmadi. Bu biraz da yorgunluktan oluyor. Avrupa kupalari, lig olsun, 2 güne bir maç yapiyoruz. Ondan dolayi biraz sikinti yasadik. Büyük bir baski gelmesine ragmen iyi mücadele ettik ve iyi galibiyet aldik” diye konustu.



"Fenerbahçe maçi çok kritik"

Önlerinde kritik maçlar oldugunu vurgulayan Çalimbay, “Ligde bir an önce iyi bir duruma gelip kupayi almak istiyoruz.Hedefimiz kupa. Önümüzdeki Fenerbahçe maçi hayati derecede önemli bir maç. Zamani iyi degerlendirmemiz gerekiyor. Kritik maç olan Fenerbahçe maçini da kazanmak için ne gerekiyorsa kendi sahamizda yapacagiz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA