Karacabey'de Spora Destekler Çig Gibi

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, önceki gün gerçeklestirilen tören çerçevesinde ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine destek maksatli forma ve teknik ekipmanlari teslim etti.

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, önceki gün gerçeklestirilen tören çerçevesinde ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine destek maksatli forma ve teknik ekipmanlari teslim etti. Teslim töreninde yaptigi konusmada Baskan Özkan, “Biz göreve geldigimizde 1 tane brans vardi Karacabey’de, su anda 22 tane bransta mücadele ediyoruz. Çesitli alanlarda, geçtigimiz hafta wushu ve kungfuda Türkiye çapinda dereceye girdi sporcularimiz. Geleneksel okçulukta da bir tane hanim sporcumuz Türkiye 1.si oldu. Dolayisiyla sizlerden de çok basarili futbolcular, sporcular çikacagina inaniyoruz. Insallah hocamizla birlikte bu çalismalara devam ettigimizde, Karacabey çok güzel bir sekilde temsil edilecektir. Sportif aktiviteler hem sagligimiz için önemli hem de egitim hayatimiza katki sagliyor. Dolayisiyla ben size bu çalismalarinizda basarilar diliyorum. Saglikli, mutlu, hayirli uzun bir ömür temenni ediyorum” dedi.

Öte yandan Karacabey Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine her yil forma ve teknik ekipman ile yil boyunca müsabakalara ulasim destegidesaglamaya devam ediyor.

Kaynak: İHA