Galatasaray'da Gomis'in Gelecegi Yarin Belli Olacak!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un; ’Alanyaspor maçinda Baris Alper’i oyuna aldigimiz için, sezonun geri kalaninda forma giymek istemedi’ dedigi Bafetimbi Gomis’in sari-kirmizililardaki durumu belli oluyor. Yarin saat 17.00’de toplanacak Galatasaray Yönetim Kurulu’nda, Gomis’in takimdaki gelecegine de karar verilecek. Ayrica 37 yasindaki futbolcu, bugünkü antrenmanda takimdan ayri çalisti.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasinda Galatasaray, dün aksam sahasinda Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldi. Sari-kirmizililarin teknik direktörü Okan Buruk, sakatligi nedeniyle Icardi’yi riske etmemis ve ileri uçta Zaniolo’ya sans vermisti. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Gomis hakkinda sorulan bir soruya da Okan Buruk; "Alanyaspor maçinda Baris Alper’i oyuna aldigimiz için, sezonun geri kalaninda forma giymek istemedi" cevabini verdi. Tecrübeli futbolcu ise bunun üzerine sirt aglari nedeniyle görev alamadigini, sari-kirmizili takima sampiyonluk yarisinda zarar vermemek için daha fazla açiklama yapmayacagini belirtti.

Tüm bu yasananlarin ardindan bugün yapilan antrenmanda da takimdan ayri çalisan Gomis’in durumu yarin netlik kazanacak.

Dursun Özbek baskanliginda yarin 17.00’de toplanacak Yönetim Kurulu, Bafetimbi Gomis’in gelecegine de karar verecek. Sari-kirmizili yönetim kurulunun öncelikle Fransiz futbolcudan özür dilemesini isteyecegi, olumsuz yanit alinmasi halinde ise kadro disi karari veya karsilikli feshin devreye sokulacagi ögrenildi.

Kaynak: İHA