Egemenlik Turnuvasinda Ödül Töreni

Konyaalti Belediyesi’nin bu yil ikincisini düzenledigi ve 610 sporcunun kiyasiya mücadele ettigi Egemenlik Kupasi Tenis Turnuvasi’nda dereceye giren sporcular, ödülünü aldi.

Konyaalti Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla HayatPark’ta bu yil ikincisini düzenledigi Egemenlik Kupasi Tenis Turnuvasi basladi.

Min0ik, yildiz, genç ve ustalar olarak 4 kategorinin yer aldigi turnuvada sporcular, farkli yas gruplarinda da mücadele etti. Konyaalti Belediyesi’nin geleneksel hale getirdigi Egemenlik Kupasi Tenis Turnuvasi’na bu yil yerli ve yabanci olmak üzere 610 sporcu katildi.

Hemen hemen her yastan sporcunun mücadele ettigi turnuvada dereceye giren sporcular ödülünü aldi. Bu yil ilk kez açilan 70 yas ve üstü klasmanda da mücadele edildi. Turnuvada master genel klasmanda Suriyeli rakibi Moaz Assaf’i maglup eden Rus sporcu Sabina Shaydolina sampiyon oldu. HayatPark tenis kortlarinda düzenlenen turnuva bir hafta sürerken, minik sporcular da kiyasiya mücadele etti. Ödül törenine aileleriyle birlikte katilan sporcular, heyecanlarini yine aileleriyle paylasti. Ödül töreninde kisa bir konusma yapan Konyaalti Belediye Baskan Yardimcisi Tugba Erke Bostan, Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen’in selamini alandaki ailelere ileterek sporculari tebrik etti. Ödül töreninin ardindan sporcular toplu fotograf çektirerek ani ölümsüzlestirdi.

Kaynak: İHA