Bucaspor 1928'De, 2 Futbolcu Daha Kadro Disi

TFF 2. Lig Kirmizi Grup ekiplerinden Bucaspor 1928, Alper Kadir Duruk ile Lokman Gör’ün Fethiyespor karsisinda aldiklari cezalar nedeniyle kadro disi birakildigini açiklandi.

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta sampiyonluk yarisi veren Bucaspor 1928, hafta sonu oynanan karsilasmada Fethiyespor’a 2-0 maglup oldu. Müsabakanin 88. dakikasinda kirmizi kart görerek takimini sahada eksik birakan Alper Kadir Duruk ile ayni müsabakada rakip taraftara yönelik sportmenlige aykiri hareketi nedeniyle 1 maç ceza alan kaptan Lokman Gör, yönetim karariyla kadro disi birakildi. Konuyla ilgili sari-lacivertli kulüpten yapilan açiklamada, “Fethiyespor karsilasmasi sonrasinda profesyonel futbolcularimiz Alper Kadir Duruk ve Lokman Gör aldigi cezalar ile en kritik hafta karsilasmalarinda takimimizi yalniz biraktiklari için yönetim kurulumuz tarafindan süresiz olarak kadro disi birakilmislardir” ifadelerine yer verildi.

Bucaspor’da geçtigimiz günlerde Mazlum Demir’in de kadro disi kaldigi açiklanmisti. Böylece sari-lacivertli ekipte toplam 3 futbolcu kadro disi kalmis oldu.

Kaynak: İHA