Bandirmaspor - Erzurumspor Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. Lig’in 34. hafta maçinda Bandirmaspor, sahasinda Erzurumspor FK’ya 4-2 maglup oldu. Karsilasmanin ardindan her iki takimin teknik adami açiklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig’in 34. hafta maçinda Bandirmaspor ile Erzurumspor karsilasirken, konuk ekip sahadan 4-2 galip ayrildi. Mücadelenin ardindan basin toplantisinda konusan Bandirmaspor Teknik Sorumlusu Ümit Sengül, "Büyük bir hayal kirikligi yasiyoruz ama ligin son maçina kadar elimizden geleni yapip hedeflenen noktaya ulasmaya çalisacagiz" dedi.

Maça iyi basladiklarini ve basit hatalardan gol yediklerini söyleyen Sengül, "Rakibimizin yakaladigi pozisyonlara reaksiyon veremedik. Büyük bir hayal kirikligi yasiyoruz ama ligin son maçina kadar elimizden geleni yapip hedeflenen noktaya ulasmaya çalisacagiz. Bu maç bizim için çok büyük bir kayip oldu ama yapacak bir sey yok. Düzeltip yolumuza devam edecegiz" seklinde konustu.



Erzurumspor cephesi

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise maçin ikinci yarisinda iyi oynadiklarini dile getirdi. 2-0’dan geri dönüs yapmalarinin kendileri için çok önemli oldugunu vurgulayan Kutlu, "Oyuncularimi tebrik ediyorum, göreve geldigimiz ilk günden bu ana kadar müthis bir dayanisma içindeyiz. Oynadigimiz maçlarda kaybettiklerimizde bile puan almayi hak ediyorduk. Bu maç bizim için çok özel bir maçti. Geriye düstügümüz maçi bu sekilde geri çevirmek çok önemliydi. Oyuncularimi tebrik ediyorum. Ligde kalma adina önümüzdeki maçlari da kazanmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA