Samsunspor'dan Coskulu Sampiyonluk Kutlamasi

SAMSUN – Spor Toto 1. Lig’i lider bitirmeyi garantileyen Samsunspor, sampiyonlugu meydanda yaptigi etkinlik ile kutladi.

Ligin bitmesine 6 hafta kala Süper Lig’e çikmayi garantileyen Samsunspor, bu sefer de ligin bitimine 4 hafta kala lider bitirip, sampiyon olmayi garantiledi. Kirmizi-beyazli ekibin taraftarlari, 11 yil sonra gelen sampiyonlugu Cumhuriyet Meydani’nda yapilan coskulu etkinlikler ile kutladi.

Ankara Keçiörengücü’nü yenerek liderligi garantileyen Samsunspor’da futbolcular maçin ardindan Nuri Asan Tesisleri’ne gelerek buradaki açik otobüslere bindiler. Otobüs ile sampiyonluk turu atan futbolcular ve teknik heyet, daha sonra meydana gelerek etkinliklere katildilar. Meydanda bekleyen coskulu kalabalik mesaleler ve havai fisekler ile sampiyonlugu kutlarken, DJ tarafindan çalinan sarkilara eslik edip, çilginca eglendiler.

Etkinlik alaninda taraftarlara seslenen Samsunspor Kaptani Osman Çelik, “Cumhuriyetin 100. yilinda sampiyonluk en çok Samsunspor’a yakisirdi. Sampiyonlugu Samsun’a getirdigimiz için çok mutluyuz” dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu ise, “Sehre verdigim sözü tuttum. 11 yil sonra sampiyon olduk. Umarim Süper Lig’de de basarili islerin altina imza atariz” diye konustu.

Son olarak söz alan Samsunspor Baskani Yüksel Yildirim ise, “Hayalimiz olan Süper Lig’e yükseldik. Artik ustalarin yaristigi bir ligde olacagiz. Ben sizlere basari sözü veriyorum. Süper Lig’de de basarili olmak için çalisacagiz. Sizler de bize destek olma sözü verin” seklinde konustu.

Meydandaki etkinlikler havai fisek gösterilerinin ardindan son buldu.

Kaynak: İHA