Kemal Özdes Açiklamasi 'Kalan Haftalar Final Havasinda Olacak'

Kasimpasa Teknik Direktörü Kemal Özdes, Konyaspor yenilgisi sonrasi son haftalarin final havasinda olacagini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasinda Kasimpasa, sahasinda karsilastigi Konyaspor’a 2-1 kaybetti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Kasimpasa Teknik Direktörü Kemal Özdes, “Kaybettigimiz için üzgünüm. Belki ilk 15 dakikasi her iki takimin oynama çabasiyla ama 13. dakikada buldugumuz golden sonra golü yedigimiz ana kadar her sey degisti. Elimizdeki puan ve kazanma arzusu istemedigimiz bir oyunu oynatti. Uzaklastirmak istedigimiz her top Konyaspor’un yerlesmesini sagladi. Birkaç firsatimiz var. Öne geçip dogru oynamamiz gerekiyordu. Ikinci yarisinda daha dogru yerlesme, geçis hücumlarini durdurma planimiz vardi. 60. dakikadan sonra planimiz da tuttu. Gol olacak pozisyonlar da vardi. Dogru yerleserek, çok net pozisyon üreterek de firsat yararlanacak pozisyonlar vardi” ifadelerini kullandi.

“Standartsizlik canimizi sikiyor”

Konyaspor’u aldigi galibiyetten dolayi kutlayan Özdes, “Savunma açisindan dogru oynadilar. Hakem de iyi maç yönetti. Ilk yari 7 dakika uzatti ama ikinci yari daha 55 dakikada Sehic’e uyarilarda bulunuldu. Ama 4 dakika uzatildi. Hakeme sordugumda VAR hakeminin karar verdigini söyledi.

Standartsizlik canimizi sikiyor. Kalan 7 hafta daha zor olacak, daha final havasinda olacak. Alt siralar için puanlar çok yakin. Bugünkü maçi unutup Ankaragücü deplasmanina odaklanacagiz. Maç kazanmamiz gerekiyor bunun için çabalayacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA