Fabio Borini Açiklamasi 'Buradan Puanla Ayrildigimiz Için Mutluyum'

Fatih Karagümrüklü futbolcu Fabio Borini, Galatasaray deplasmanindan puan aldiklari için mutlu oldugunu söyledi.

Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasinda deplasmanda karsi karsiya geldigi Galatasaray ile 3-3 berabere kaldi. Maçin ardindan Fatih Karagümrük’ün Italyan futbolcusu Fabio Borini, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Iyi bir maçi geride biraktiklarini aktaran Borini, “Ani çikislara çok fazla çalismistik. Ilk yarida bunun meyvelerini aldigimiz için mutluyuz. Bu tip bir oyunu, böyle bir atmosferde oynamak da bizi mutlu ediyor. Fenerbahçe karsisinda da bunu yapmistik. Buradan puanla ayrildigimiz için mutluyum. Takim arkadaslarim iyi bir mücadele verdi. Iyi bir sekilde bugünü kapattigimizi düsünüyorum” diye konustu.



“Avrupa kupalari bizim için zor bir hedef”

Avrupa kupalarina katilma sanslarinin sorulmasi üzerine Italyan futbolcu, “Su an zor bir hedef bizim için çünkü önümüzde çok güçlü takimlar var. Sezon basinda bu hedefle yola çiktik ama bazi isler rayinda gitmedi. Orada bir hemen bir kafa degisikligi yaptik. Maç maç bakmaya basladik. Sonunda da bunun meyvelerini aldik. Su an bu hedefi biraz zor görüyoruz” seklinde konustu.



“Ocak ayinda büyük teklif aldim”

Yükselen bir performans grafigi oldugunun altini çizen Fabio Borini, haziran ayinda kontratinin sona ermesiyle ilgili olarak, “Bu performansimla, çalismalarimin meyvesini aliyorum. Iyi bir sezon geçiriyorum. Ocak ayinda da büyük bir teklif aldim bazi takimlardan. Gitme zamaninin dogru olmadigini düsündüm. Sezon sonunda kontratim bitiyor. Haziran ayinda menajerimle oturup görüsecegiz. Neler yapabilecegimize bakacagiz. Kendim ve ailem için en iyisini seçmeye çalisacagim” degerlendirmesini yapti. Basarili futbolcu, ocak ayinda kendisine yöneltilen teklifin Fenerbahçe’den olmadigini belirtti.

Borini, maçtaki penalti pozisyonlariyla ilgili ise “Büyük statlarda büyük takimlara karsi oynadiginizda bunlar hep olur” dedi.

Kaynak: İHA