Çagdas Atan Açiklamasi 'Çok Basit Goller Yiyoruz'

Kayserispor Teknik Direktörü Çagdas Atan, Adana Demirspor maçinin ardindan, “Oyuncularimla gurur duydugumu söylemek istiyorum. Yedigimiz goller hariç sahada çok güzel bir görüntü verdik. Çok basit goller yiyoruz. Bunun çözümü belli. Ne olmasi gerektigi belli. Bununla ilgili sezon sonunda da planimiz hazir ama bazi seylerin hayata geçmesi gerekiyor” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasinda Kayserispor, deplasmanda Adana Demirspor’a 5-3 maglup oldu.

Maçin ardindan basin toplantisinda konusan Kayserispor Teknik Direktörü Çagdas Atan, sahada çok iyi bir oyun sergilediklerini belirterek, “Bugün maçtan önce de bayram tadinda çok güzel futbol gibi futbol, maç gibi bir maç olacagini söylemistim. Ilk yari ve ikinci yari da söylediklerimde yanilmadik. Adana Demirspor gerçekten çok kaliteli bir takim. Çok kaliteli bir teknik ekibe sahip. Sahalarinda çok atesli, takimini çok iyi destekleyen bir taraftar grubuna sahip. Ama biz bugün sahada gerçekten çok iyi bir planla yer aldik. Topla özellikle istedigimiz hemen hemen her seyi çok rahat bir sekilde yapabildik. Çok güzel goller attik. Çalistigimiz golleri attik. Ama maalesef çok kötü goller yedik. Sebebimiz belli, çözümü de belli. Bizim su anda çok eksigimiz var. Bugün savunma dörtlümüzde, dört oyuncu da orijinal olmayan pozisyonlarinda oynadilar. Ancak oyuncularima böyle oynadiktan sonra kaybetmenin hiç problemi olmadigini söyledim” ifadelerini kullandi.

“Ligi bitirebildigimiz kadar yukari da bitirmek istiyoruz”

Gelecek sezonun planlamasini da simdiden yaptiklarini belirten Atan, “Adana Demirspor sahasinda namaglup bir ekip. Futbol oynuyor ama biz bugün sahada tamamen oyunu kontrol eden ekiptik. Buraya kadar gelen Kayserispor taraftarlarina çok tesekkür ediyorum. Bizi müthis bir sekilde desteklediler. Oyuncularimla gurur duydugumu söylemek istiyorum. Yedigimiz goller hariç sahada çok güzel bir görüntü verdik. Çok basit goller yiyoruz. Bunun çözümü belli. Ne olmasi gerektigi belli. Bununla ilgili sezon sonunda da planimiz hazir ama bazi seylerin hayata geçmesi gerekiyor. Transferimizin açilmasi gerekiyor. Kayserispor’un daha uygun bütçelere, daha uygun bütçede oyunculara ihtiyaci var. Kalitemize güveniyoruz. Kalan 5 maçi da çok iyi bir sekilde tamamlayip ligi bitirebildigimiz kadar yukari da bitirmek istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA