Bülent Ertugrul Açiklamasi 'Bir Sonraki Sene Bir Alt Ligde Oynayacagiz'

Bodrumspor kendi sahasinda karsilastigi Denizlispor’u 1-0 maglup etti. Denizlispor ligden düserken, yesil-beyazli ekip play-off yolunda önemli bir galibiyete imza atti. Maçin ardindan degerlendirme yapan Denizlispor Teknik Sorumlusu Bülent Ertugrul, "Bir sonraki sene bir alt ligde oynayacagiz. Hedeflerimiz ve planlarimiz bu istikamette" dedi.



Spor Toto 1. Lig’in 34. hafta karsilasmasinda Bodrumspor sahasinda Denizlispor’u konuk etti. Maçin ilk yarisina hizli baslayan yesil-beyazli ekip Hakan Özmert’in penalti golüyle 1-0 öne geçti. Her iki takim da girdigi pozisyonlardan yararlanamazken yesil-beyazli ekip soyunma odasina 1-0 önde girdi. Maçin ikinci yarisinda her iki takim da sakin bir oyun sergilerken Bodrumspor girdigi net pozisyonlardan yararlanamadi. Karsilasma ev sahibi ekibin 1-0’lik galibiyetiyle sonuçlandi. Play-off hattinda yerini koruyan Bodrumspor haftayi 55 puanla 5. sirada kapatti. Denizlispor aldigi maglubiyetle lige veda etti.

"Play-off’a kalmak istiyoruz"

Takimin son iki haftadir performansinin düsük oldugunu belirten Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, “Çok sikintili maçti. Çünkü rakibimiz havlu atti gibi genç oyuncularla geldi. Çok daha farkli degerlendirebilirdik ama ligin sonu uzadikça özellikle son 2 haftadir performans olarak düsük oldugumuzu belirtmek isterim. On ragmen 5 tane net pozisyonumuz var, atamadik. Oyun olarak 2 haftadir istedigimiz seviyede degiliz. Etkenler olabilir, mevsim degisikligi olabilir. Her seye ragmen ligin sonuna gelindikçe kazanilan her üç puan çok önemli ve çok degerli. Rakiplerimizden bir tanesi bugün puan kaybetti. Dolayisiyla son 4 maça avantajli bir sekilde gidiyoruz. Sezon basindan beri iyi oynayan, iyi mücadele eden takimimizi sezonu taçlandirarak Play-Off’a kalmasini istiyoruz onun içinde çabaliyoruz” dedi.



Denizlispor Teknik Sorumlusu Bülent Ertugrul ise “Bodrumspor’u tebrik ediyoruz. Bugün kurguladigimiz bir oyun oldu. 1. bölgede dogru savunup hizli ataklar yapmayi planladik. Bodrumspor bu ligin orta alan baskisini çok dogru yapan 2. bölgeden 3. bölgeye geçis oyununu çok iyi oynayan bir takim. Hafta içi de buna uygun antrenmanlarimizi dizayn ettik. Bugün 6 tane altyapidan oyuncumuzu oynattik. Totalde 9 oyuncumuzu oynattik. Bu oyunculari yetistirip, gelistirip sportif basari elde etmek zorundayiz. Bir sonraki sene bir alt ligde oynayacagiz. Hedeflerimiz ve planlarimiz bu istikamette. Biraz zamana ihtiyacimiz var. Süreç içerisinde bunlar gelisecek oyuncular. Denizlispor’un gelecegi bizim altyapimiza bagli. Çünkü önümüzdeki dönemde transfer yasagimiz var. Futbolcu kardeslerime güveniyorum. Daha çok mesai harcayip, daha çok çalisip Denizlispor’u layik oldugu yere getirecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA