Besiktas Camiasi, 23 Nisan'i Aileleriyle Kutladi

Besiktas, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni Nevzat Demir Tesisleri’nde organize ettigi etkinlik ile kutladi. Senlikte çocuklar ile tek tek ilgilenen Besiktas Teknik Direktörü Senol Günes, "Çocuklarimizin yarinlari iyi olsun" dedi.

Besiktas, Galatasaray maçi hazirliklarina Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptigi antrenman ile basladi.

Ümraniye’de bulunan Besiktas Nevzat Demir Tesisleri’nde yapilan antrenman öncesi düzenlenen etkinlik ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlandi. Organizasyona Besiktas, Asbaskanlari Emre Kocadag ve Serhan Çetinsaya ile futbolcularin ve çalisanlarin çocuklarinin yani sira depremzede, özel ve kimsesiz çocuklarin, Besiktasli sanatçilar; Zafer Algöz, Feridun Düzagaç, Ömür Gedik, Berkay Ates, Arzu Oruç, Yagizcan Konyali ile Birol Can ve medya mensuplarinin katilimlariyla BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçeklestirildi.

Etkinlikte hazir bulunan ve çocuklarla yakindan ilgilenen Besiktas Asbaskani Emre Kocadag, "Bu sene organizasyonumuza depremzede ve engelli çocuklari da dahil ettik. Bu bayrami bizlere armagan eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini rahmet ve saygi ile aniyorum. Besiktaslilik kimligini çocuklara ne kadar gösterebilirsek bizim için o kadar iyi demektir. Bizler için en büyük kazanç çocuklarimizdir. Böyle özel günlerde onlarla bir arada olmaktan gururlu ve mutluyuz. Herkesin Ramazan bayrami ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutlarim" açiklamalarinda bulundu.

Senlik boyunca çocuklarla tek tek fotograf çektirerek imza dagitan Besiktas Teknik Direktörü Senol Günes, "Çocuklarimizin yarinlari iyi olsun. Bugün büyük bir aile oldugumuzu göstermek için hep bir aradayiz. Türk halkinin Ramazan Bayrami’ni ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutlarim" diye konustu.

Antrenman sahasinda çesitli oyunlar oynayarak bayram coskusunu doyasiya yasayan çocuklar, daha sonra kendileri için özel olarak hazirlanan ikramlari yediler.

Teknik Direktör Senol Günes ile futbolcular, eglenceli anlarin yasandigi senlikte bir araya geldikleri çocuklarla sohbet etti.

23 Nisan Çocuk Senligi, çocuklara çesitli hediyeler verilmesi ve pasta kesilmesinin ardindan hatira fotografi çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: İHA