Baskan Eroglu Açiklamasi 'Bu Takim Sampiyon Takim'

Tokat Belediye Plevnespor’un sampiyonlugunu tebrik eden Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu, "Bu takim sampiyon takim" dedi.

Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu, Ramazan Bayraminin 3’üncü gününde Tokat Belediyesi Hidirlik Sosyal Tesisleri’nde, Bölgesel Amatör Lig’nde 4. Grup’ta sampiyon olarak 3. Lig’e yükselen Tokat Belediye Plevnespor futbolculari, teknik heyeti ve takim yönetimi ile bir araya geldi. Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu bayramlasma programinin basinda futbolcular, teknik heyet, takim yönetimi ve kulüp çalisanlari ile bayramlasarak, üst üste gelen ikinci sampiyonluk için tebrik etti.

"Sezonun basindan bugüne kadar sampiyonluga inandik"

Üst üste sampiyon olmalarindan dolayi takimi tebrik ettigini belirten Eyüp Eroglu, "Zaman çok hizli geçti. Daha dün gibi hatirliyorum. Futbolcu kardeslerimizle antrenman sahasinda bagdas kurup oturmus, bu sezonu konusmustuk. Orada da, sizlerle tanistigimiz o günde de bu takimin basarili bir takim olacagini, sezon sonu sampiyonluga ulasilabilecegini dile getirmistim. Karsilik saygi, sevgi içerisinde bir kolej havasinda, takim havasini yakalamis bir sekilde sezon sonunda basarinin gelecegini dile getirmistik. Siz de o gün bize bir söz vermistiniz. Sezon sonunda sampiyonlugun gelecegine dair bir söz vermistiniz. Sözünüzü tuttunuz, hepinize ayri ayri tesekkür ederim, hepinizi ayri ayri tebrik ederim" dedi.



"Sampiyonluk ekip ruhuyla geldi"

Sampiyonlugun bir ekip ruhuyla geldigini belirten Baskan Eroglu, "Bu sampiyonluk gelirken herkesin emegi var. Asçisindan malzemecisine, saglik ekibine, teknik heyetine, futbolcularimiza, yönetimimize kadar, bizleri bir an bile yalniz birakmayan 12. Adam olarak destek veren taraftarimiza kadar bu güne böyle geldik. Takim kaptanlarimiz, yöneticilerimiz, teknik heyetimiz sezon boyunca surada da söyle bir problem var, falanca futbolcu arkadasimiz problemli gibi bir konuyla, bizim olaya müdahale etmemiz talebiyle hiç gelmediler. Profesyonelce yönetilen bir kulüp, basariya ve birbirlerine inanmis bir kulüp olarak sezonun ilk sampiyonlugunu ilan eden takim olduk. Hepinize sehrim adina, taraftarlarimiz adina tesekkür ediyorum, büyük gurur duyuyorum" diye konustu.



"Amatör ve BAL’da misafirdik"

Tokat Belediye Plevnespor futbol takimini kurduklarinda Amatör Lig ve BAL kendilerini misafir olarak gördüklerini ifade eden Eyüp Eroglu, "BAL zordur. Fakat burada da fazla beklemeden ilk sezonumuzda profesyonel lige çiktik. 3 Ligde de misafir olacagimizi bugün söylemek istemiyorum. Takimi hak ettigi 2. Lige çikarmak için önce çalismalarimizi gerçeklestirecegiz. Iddiamizi ondan sonra dile getirecegiz" diye konustu.



"Tokat futbolunun gelecegi emin ellerdedir"

Tokat Belediyesi Plevnespor’un profesyonelce yönetilen bir kulüp oldugunu söyleyen Eroglu, "Iki yil önce bir karar aldik. Seffaf ve profesyonelce yönetilen bir kulüp olacak. Tokat’in sporu tartismalardan uzak hak ettigi basariya ulasacak dedik. Hamdolsun, bunu adim adim gerçeklestiriyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA