Aleksandar Stanojevic Açiklamasi 'Ilerleyen Zamandan Sonra Daha Iyi Bir Hedefimiz Var'

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Kasimpasa maçi sonrasi yaptigi açiklamada kazandiklari için mutlu olduklarini aktararak, “Ilerleyen zamandan sonra daha iyi bir hedefimiz var” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasinda Konyaspor, konuk oldugu Kasimpasa’yi 2-1 maglup etti. Mücadelenin ardindan basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, “Evimizde aldigimiz maglubiyet sonrasi bu maçi kazanmamiz mutlu bir sonuç. Gayet memnunuz. Kaliteli bir maç olmadigini söyleyebilirim, asil önemli olan neticeydi. Özellikle taraftarlarimiza çok tesekkür ediyorum, burada bizi sonuna kadar desteklemeye devam ettiler. Bizim için bu çok önemliydi” ifadelerini kullandi.

Ligin kalan bölümünde hedefleriyle ilgili de konusan Stanojevic, “Elbette ilk geldigim zaman burada bir adaptasyon sürecim vardi. Ilerleyen zamandan sonra daha iyi bir hedefimiz var, gayretimiz var” dedi.

Gelecek sezon planlamasi ile ilgili sorulan soruya da yanit veren Sirp teknik adam, sözlerini söyle tamamladi: “Sehrimiz ve taraftarlarimiz için oynamamiz gerekiyor. Gelecek sezon su an uzun bir süreç bir kaç maça çikmamiz gerekiyor. O yüzden herhangi bir hazirligimiz söz konusu degil” dedi.

Kaynak: İHA