AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Dag Açiklamasi 'TCG Anadolu Gemisi Önümüzdeki Hafta Izmir'e Gelecek'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, "Izmirlilere söyle bir müjdemiz olsun. Insallah önümüzdeki hafta TCG Anadolu gemisi, Izmir’e gelecek ve körfeze demir atacak. Büyük ihtimal ile cuma günü Izmir’de olacak" dedi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, seçim çalismalari çerçevesinde Izmir’in Çigli ilçesinde 1. Amatör Lig ekiplerinden Harmandalispor ile Çigli Esentepespor arasindaki müsabakayi seyretti. Müsabaka sonrasi basin mensuplarina açiklama yapan Dag, "Izmirlilere söyle bir müjdemiz olsun. Insallah önümüzdeki hafta TCG Anadolu Gemisi, Izmir’e gelecek ve körfeze demir atacak. Büyük ihtimal ile cuma günü Izmir’de olacak" dedi.



“Gerçekler ile milletimizin karsisindayiz”

14 Mayis’taki seçimler için çok çalistiklarini vurgulayan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, "Birkaç gün sonra Karadeniz dogal gazi milli sisteme verildi.

Bu dogal gazdan biz aile bankasi kuracagiz ve insallah aile kurmak isteyen gençlerimize ve ayni zamanda is kurmak isteyen gençlerimize buradan iki yil ödemesiz bir destek verme imkani olacak. Bunu da insallah seçimden sonra hayata geçirecegiz. Yine bugün Sayin Cumhurbaskani’miz Sakarya’da açilislar gerçeklestiriyor. Dün de depremin üzerinden iki aylik bir süre geçmis olmasina ragmen köy evlerinin teslimati yapildi. Biz gerçeklerle milletimizin karsisindayiz. Biz yaptiklarimizla milletin karsisindayiz. Yaptiklarimizi ortaya koyuyoruz ve yapacaklarimiz açisindan da ’Yaptiklarimizin teminatidir” diye konustu.



“Ne yazik ki Harmandali çöplügü ile aniliyor”

Çigli’de Harmandalispor ile Esentepespor’un amatör kulüpteki maçini izledikten sonra oyuncularin ve kulüplerin dertlerini dinleyen Dag, “Sporcu arkadaslarimizla, kulüp baskanlariyla hasbihal ettik. Bizden talepleri ve istekleri var. O talepleri de insallah önümüzdeki süreçte hayata geçirecegiz. Büyüksehir Belediyesi’nin yanlis politikalari yüzünden Çigli, ne yazik ki Harmandali çöplügü ile aniliyor. Harmandali’nin çöplük ile degil; futbolcularla anilmasi için efor sarf edecek. Birkaç yil içinde Çigli’den çikan sporcularin milli takimda, süper ligde oynayan futbolcular oldugunu görecegiz" ifadelerini kullandi.

“Her yaptigimizin sonuna kadar arkasindayiz”

Sürekli olarak parmak sallayan bir kesimin oldugunu söyleyen Dag, “Insallah önümüzdeki 5 senede yine iktidar olarak devam edecegiz ama israrli bir sekilde bizimle hesaplasacagini söyleyenler, bizi temsil eden kitlelerle bize bugüne kadar oy veren kitlelere parmak sallayanlar ve ayni zamanda da 14 Mayis’tan sonrasi için birtakim heveslerini ortaya koyan terör örgütleri bizim huzurumuzu bozamayacak” diye konustu.

Öte yandan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, karsilasma sonrasinda yaptigi açiklamalarindan sonra Çigli esnafi ile bir araya gelerek sohbet etti.

Kaynak: İHA