Bakan Kasapoglu Avrupa Sampiyonu Güresçi Riza Kayaalp'i Tebrik Etti

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Hirvatistan’da düzenlenen Avrupa Güres Sampiyonasi’nda grekoromen stil 130 kiloda altin madalya kazanan Riza Kayaalp için tebrik mesaji yayimladi.

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Hirvatistan’da düzenlenen Avrupa Güres Sampiyonasi’nda grekoromen stil 130 kiloda altin madalya kazanarak 12. sampiyonluguna ulasan ayni zamanda elde ettigi 13 madalya ile Avrupa Sampiyonalari tarihinin en çok madalya kazanan güresçisi olan Riza Kayaalp’i yayimladigi mesajla tebrik etti.

Bakan Kasapoglu, tebrik mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Hirvatistan’in Baskenti Zagreb’de gerçeklestirilen Avrupa Güres Sampiyonasi’nda grekoromen stil 130 kiloda altin madalya kazanan Riza Kayaalp’i yürekten kutluyorum. 12. kez Avrupa Sampiyonluguna ulasan Riza Kayaalp, hem 12 Avrupa sampiyonlugu bulunan Rus Aleksandr Karelin’in rekorunu egale etti hem de toplamda elde ettigi 13 madalyayla Avrupa Sampiyonalarinin en çok madalya kazanan sporcusu oldu. Parlak kariyerine yeni zaferler ekleyen Riza Kayaalp’i tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Avrupa Güres Sampiyonasi’nda ay-yildizli bayragimizin dalgalandirilmasinda ve Istiklal Marsimizin dinletilmesinde emegi geçenlere de tesekkür ediyorum.”

Kaynak: İHA