Nenad Bjelica Açiklamasi 'Sorunlari Çözecegiz'

Trabzonspor Teknik Direktör Nenad Bjelica, Sivasspor maçinin ardindan, “Bizim takimimiz önemli oyunculara sahip. Önümüzde oynayacagimiz maçlar var. Kisa sürede sorunlari çözebilmek mümkün degil ama sorunlari çözecegiz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasinda Sivasspor deplasmanindan 4-1 yenilgiyle ayrilan Trabzonspor’da Teknik Direktör Nenad Bjelica, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi.

Müsabakayi degerlendirerek sözlerine baslayan Bjelica, “Sivasspor’u kutlayarak sözlerime baslamak istiyorum. Hak ettikleri galibiyet aldilar. Biz de 10 kisi kaldiktan sonra maçta varlik gösteremedik. Yaklasik 70 dakika 10 kisi oynadik. Genç oyuncular oyuna girdikten sonra ikinci yarinin son anlarina dogru topun hakimiyeti bizdeydi. Önümüzde çok is ve yapmamiz gereken çalismalar var. Bunlari analiz ederek çok daha iyisini yapmaya çalisacagiz. Buraya gelmeden önce tanidigim insanlar vardi. Herkes bu kulübün büyük bir kulüp oldugundan bahsetti. Bizim takimimiz önemli oyunculara sahip. Önümüzde oynayacagimiz maçlar var. Kisa sürede sorunlari çözebilmek mümkün degil ama sorunlari çözecegiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA