Joao Pedro Açiklamasi 'Hikayenin Geri Kalaninin Farkli Olacagina Inaniyorum'

Fenerbahçe’nin, Basaksehir’i 2-1 yendigi maçta gollere imza atan Joao Pedro, yasadigi sakatliklarin kondisyonunu olumsuz etkiledigini aktararak, “Hikayenin geri kalaninin farkli olacagina inaniyorum” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasinda Medipol Basaksehir ile deplasmanda karsilasan Fenerbahçe, sahadan 2-1 galip ayrildi. Mücadelenin iki golüne de imza atan Joao Pedro, maçin ardindan açiklamalarda bulundu. Zor bir maç oldugunu belirten Pedro, “Bir kez daha geriden gelerek kazandik. Tabii böyle olmasini tercih etmezdik. Maçin büyük bölümünde top bizdeydi. Sonuna kadar inandik. Günün sonunda da hakli bir galibiyet aldik” ifadelerini kullandi.

“Hikayenin geri kalaninin farkli olacagina inaniyorum”

Bugün attigi gollerle galibiyetin mimari olan Pedro yasadigi sakatliklara deginerek sunlari söyledi:

“Benim için zor bir sezon oldu. Agir sakatliklar yasadim, bu sakatliklar da maç ritmini ve fiziksel kondisyonumu olumsuz etkiledi. Üzerimde baski olmasi insanlarin elestirmesini normal karsiliyorum ama benim için daha da zoru kendi üzerimde olusturdugum baski. Çünkü herkesten önce ben kendime kiziyorum ama bu hayal kirikliklarini yasadim, simdi geride kaldi. Bugünden sonra hikayenin geri kalaninin farkli olacagina inaniyorum.”

“Takima yardim ettigim için çok mutluyum”

Ikinci gol sonrasi yasadigi duygulari aktaran 31 yasindaki forvet, “Attiginiz her gol özeldir. Özellikle böyle zor bir dönemden geçtikten sonra çok da anlamlidir. Uzun süredir gol de atamiyordum. O an açiklayamayacaginiz duygular hissediyorsunuz, kendinizi açiklayamiyorsunuz. Ben de çok mutlu oldum. Çünkü yasadigim zorluklari ben bilirim. En çok ben kendimi elestirdim ama bugün takima yardim ettigim için çok mutluyum” diye konustu.



“Iki kulvarda da savasimiza devam ediyoruz”

Sakatlik yasadigi dönemlerde Teknik Direktör Jorge Jesus’un kendisine destegi ve taraftarlarin beklentisini de bildigini belirten Pedro, “Bu zor dönemin üstesinden çalisarak geldim. Futbolda inisler-çikislar olur. Benim kendime olan özgüvenim kadar, hocamizin bana olan güveni de çok önemli. Zor zamanlar geçirdim, çünkü büyük bir kulüpte oynuyorsunuz ve büyük kulüpte taraftarlar sonuç görmek istiyorlar. Sonuç göremedikleri zaman elestirilerin olmasini normal buluyorum ama ben çalismayi seven bir oyuncuyum. Biliyordum ki bu dönem bir gün bitecekti. Bugün kazandik. Iki kulvarda savasimiza devam ediyoruz. Artik bugün bugünde kaldi, yarindan itibaren bir sonraki maçi düsünmeye baslayacagiz” seklinde konustu.



“Kazanarak devam etmek çok önemli”

Joao Pedro, sampiyonluk yarisini da degerlendirerek sunlari söyledi:

“Bizlerin amaci kazanarak ligin sonuna kadar devam etmek. Ligin sonu geldiginde nasil sekillendigini görecegiz. Bizim için kazanarak devam etmek çok önemli, lig sonu geldiginde gerekli hesaplamalari yapariz. Düsüncemiz sadece oynadigimiz her maçi kazanmak.”

Kaynak: İHA