Feyzullah Aktürk Açiklamasi 'Allah Nasip Etti, O Rüyayi Yasiyorum'

Hirvatistan’da düzenlenen Avrupa Güres Sampiyonasi’nda altin madalya kazanarak, üst üste ikinci kez Avrupa sampiyonu olan Feyzullah Aktürk, “‘O anlar rüya gibi, tekrar o rüyaya dalmak istiyorum’ diyordum. Allah nasip etti su an o rüyayi yasiyorum” dedi.

Hirvatistan’in baskenti Zagreb’de düzenlenen Avrupa Güres Sampiyonasi’nda Feyzullah Aktürk, altin madalya kazandi. Üst üste ikinci kez Avrupa sampiyonu olan milli güresçi, elde ettigi bu basaridan dolayi çok mutlu oldugunu söyledi.

Aktürk, “‘O anlar rüya gibi, tekrar o rüyaya dalmak istiyorum’ diyordum. Allah nasip etti su an o rüyayi yasiyorum. Son Avrupa sampiyonu olarak geldim, unvanimi korumak istiyordum. Allah nasip etti, unvanimi korudum. Avrupa sampiyonasinin ilk altin madalyasi benimle oldu. Insallah yarin Yasemin Adar’la, Riza Kayaalp’le, diger arkadaslarla devami gelecektir. Geçen Avrupa sampiyonasinda 7 altin çikardik. Insallah bu sefer o altin madalya sayisini geçmek istiyoruz. Altin madalya, tüm Türk milletine armagan olsun” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA