Erdinç Sözer Açiklamasi 'Çizgi Üstünden 2 Ayni Gol Yedik'

Medipol Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, Fenerbahçe maglubiyetinde hatalarinin cezalandirildigini ifade ederek, “Bence oyuncularimiz çok iyi mücadele etti. Hatalarimiz cezalandirildi. Çizgi üstünden 2 ayni gol yedik. Bizi çok üzdü” dedi.

Basaksehir, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasinda sahasinda karsilastigi Fenerbahçe’ye 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Bekledikleri gibi bir müsabaka oldugunu dile getiren Erdinç Sözer, “Rakibi çok iyi analiz etmistik. Istedigimiz plani sahaya yansittik. Kendi lehimize çok güzel 70 dakika maç yaptik. Güzel golle öne geçtik. Ikinci golü atabilirdik. Golü bulamadik. Anlari dogru kullanmak lazim. Adnan’in pozisyonu direkten döndü. Savunmada da kullanmak lazim. Elimizden geleni yaptigimiz maçta kazanabilirdik. Bence oyuncularimiz çok iyi mücadele etti. Hatalarimiz cezalandirildi. Çizgi üstünden 2 ayni gol yedik. Bizi çok üzdü" seklinde konustu.



“En az 1 puan almak isterdik”

1 puan almak istediklerini söyleyen Sözer, “Adnan o pozisyonu atmis olsaydi maçi bitirmis olacaktik. Hamleleri dogru yaptik. Hatalar da olabilir. Takim olarak elimizden geleni yapmaya çalistik. En az 1 puan almak isterdik” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA