Emrah Ormanoglu Açiklamasi 'Bos Dönmemek De Benim Için Çok Önemliydi'

Büyükler Avrupa Güres Sampiyonasi serbest stil 61 kiloda bronz madalya kazanan Emrah Ormanoglu, “Tabi ki benim de bütün takim gibi hedefim sampiyonluktu. Buraya altin madalya için gelmistim. Ama bos dönmemek de benim için çok önemliydi” dedi.

Emrah Ormanoglu, Hirvatistan’in baskenti Zagreb’de düzenlenen Büyükler Avrupa Güres Sampiyonasi serbest stil 61 kiloda üçüncülük müsabakasinda Fransiz rakibi Arman Eloyan’i 2-1 maglup ederek bronz madalya kazandi. Mücadelenin ardindan duygularini paylasan Emrah Ormanoglu, sampiyonaya altin madalya için geldigini ancak bronz madalya kazanmanin da çok önemli oldugunu belirterek, “Tabii ki benim de bütün takim gibi hedefim sampiyonluktu. Buraya altin madalya için gelmistim. Ama bos dönmemek de benim için çok önemliydi. Çünkü büyüklerde ilk madalyam. U-23’de sampiyon olmustum ama büyüklerde henüz madalyam yoktu. Bu ilk madalyam oldu. Hatalarimdan ders çikarip, daha iyi bir sekilde dönecegim” diye konustu.

Destek olanlara tesekkür eden Ormanoglu, “Basta ailem olmak üzere tüm halkimiza, yanimda olan antrenörlerime, abilerime, kardeslerime, hepsine çok tesekkür ediyorum. Özellikle Muhammed Demir hocama da buradan çok tesekkür etmek istiyorum. Bu basarimda onun da çok emegi var. Emegini, destegini esirgemeyen herkesten Allah razi olsun” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA