Baskanligini Kütahyali Is Insaninin Yaptigi Osmanlispor Sampiyonluk Yolunda Ilerliyor

Almanya’nin Dortmunda Kreisliga A Grubu’nda mücadele eden ve baskanligini genç is insani Kütahya’nin Sülye köyünden Burhan Erdem tarafindan yürütülen Osmanlispor, sampiyonluk için mücadele ediyor.

Almanya’nin Dortmund Sehrinde bulunan ve 1990 yilinda Türkler tarafindan kurulan Osmanlispor bir üst lige çikmaya hazirlaniyor. Kreisliga A’da 84 golle en çok gol atan ve 46 puan ile geçtigimiz hafta sonu sahasinda RW Barop ile karsilasan Osmanli spor 4-3 skor ile zorlu derbi maçinda galip gelmeyi basardi.

Kreisliga A’da ikinci sirada yer alan Osman spor Bezirksliga çikmayi hedefliyor. Kulüp Baskani Burhan Erdem, Dortmund Mengede DITIB Mevlana Camii bünyesinde kurulan Osmanlispor’un Türk milletini ve Türkiye’yi en iyi sekilde temsil etmeye devam ettigini söyledi.



Bu hafta sonu deplasmanda grup lideri VfR Kirchlinde karsilasacak olan Osmanlispor Dortmund Baskani Burhan Erdem, "Bu hafta galip gelip sampiyonluk yolunda emin adimlarla devam etmek istiyoruz" dedi.

30 gol ile Osmanlispor’un gol krali Emetli Yunus Emre Karaca ise takim arkadaslari ile uyumlu bir mücadele sergilediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA