Aydinspor'da BAL Üzüntüsü

Bölgesel Amatör Lig’e yükselme sansini kullanamayan ve gelecek sezon da Aydin Süper Amatör Lig’de mücadele verecek olan Aydinspor Kulübü’nün Baskani Hüsamettin Artan bir mesaj yayimlayarak, "Takimimizi hak ettigi yerlere getirecegiz" dedi.



Bölgesel Amatör Lig’e Yükselme Playoff Grubu’nun final maçinda, Ahmet Yasar Kocabiyik Stadyumu’nda gerçeklesen Incirliova Belediyespor Aydinspor karsilasmasinda 1-0 maglup olan Aydinspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükselemedi. Konuyla ilgili, kulübün resmi iletisim kaynaklarindan mesaj yayimlandi.

Aydinspor’un üst lige çikamamasindan dolayi üzüntüsünü dile getiren Baskan Artan, "Büyük umut ve emeklerle basladigimiz sezonda takimimizi üst lige çikaramadigimiz için hem Aydinspor Kulübü Baskani olarak hem de Aydinspor’a canini verecek kadar seven bir taraftar olarak çok üzgünüm" ifadelerine yer verdi.

"Yagmur çamur demeden, takimimizi her sartta destekleyen, bizleri asla yalniz birakmayan Aydinspor’a gönül vermis tüm taraftarlarimiza; Aydinsporumuzu maddi manevi her firsatta destekleyen Efeler Belediye Baskanimiz Mehmet Fatih Atay’a sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. Aydinsporumuz için maddi, manevi birçok destekte bulundum. Dün yaptik, bugün yaptik, yarinda yapacagiz. Muhakkak hatalarimiz olmustur. Mühim olan, yapilan hatalardan ders çikarmaktir. Yapilan yanlislari tekrar etmeden, daha saglam adimlar atarak Aydinsporumuzu hak ettigi yerlere getirecegiz. Futbolun dogasinda kazanan da oluyor kaybeden de. Bu sezonun kazanani Incirliova Belediyespor’u tebrikediyor, Bölgesel Amatör Lig macerasinda basarilar diliyorum" dedi.



Baskan Artan, "Ekmegini Aydin’dan kazanan, sehrimizin efsanesi olan Aydinspor’un Baskani Hüsamettin Artan olarak büyük Aydinspor taraftarlarina söz veriyorum; daha güçlü, daha istekli, müzesine kupa koyacak yer kalmayana dek sampiyonluklar ilan edecek bir Aydinspor karakteri olusturacak; Aydinspor’u en iyi konuma getirmek için var gücümle çalisacagim. Bizler bu sezon kazanamamis olabilir ama esas yenilgi, mücadeleyi birakmakla baslar. Biz bu mücadeleyi asla birakmayacagiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA