Recep Uçar Açiklamasi 'Bu Sene Ligde Iç Sahada Puan Kaybettigimiz 4-5 Travmatik Maçtan Biri Oldu'

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Konyaspor maçinin çogu bölümünde kalite olarak rakibin gerisinde kaldiklarini söyleyerek, "Bu sene ligde iç sahada puan kaybettigimiz 4-5 travmatik maçtan bir tanesi oldu" dedi. Taraftarlarin maça ilgisinin az olmasindan dert yakinan Uçar, "750 bin nüfuslu ilçede kale arkasi tribününde maçi 100 kisi takip ediyor" diye konustu.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasinda Ümraniyespor, sahasinda karsilastigi Konyaspor ile 2-2 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, "Ligin artik son düzlügündeyiz. Evimizde oynadigimiz için mutlak olarak kazanmak istiyorduk. Konyaspor ligin iyi takimlarindan bir tanesi. Maçin ilk yarisina iyi basladik diyebilirim. Hatta duran topta net bir de gol kaçirdik. Ikinci yari biraz daha agresif savunma yapmaya basladik ve golü de bulduk. Sonrasinda oyun direncimiz için degisiklik yaptik. Yedigimiz gollerde ayagimizdaki topu kaybederek baslayan ataklarda basit goller yedik. Daha sonrasinda Konyaspor’un topu ayaginda tutmasiyla oyunun kalitesi artti. Dogruyu söylemek gerekirse biz ne yazik ki bu kaliteye yetisemedik. Bu maç bu sene ligde iç sahada puan kaybettigimiz 4-5 travmatik maçtan bir tanesi oldu. Konyaspor’dan 1 puan almak kötü degil ama bizim durumumuz da 2 puan kaybettigimiz için üzgünüz. Sezon basindan beri söylüyoruz. Kendi oyunumuzu sahaya yansitmaya devam edecegiz. Ligde kalici olmak için direniyoruz. Kalan 9 haftada da direnmeye devam edecegiz" diye konustu.

Taraftarlarin maça ilgisinin az olmasindan yakinan Uçar, "Son 4 hafta maç kaybetmiyoruz ama 750 bin nüfuslu ilçede kale arkasi tribününde 100 kisi maçi takip ediyor. Bu takim Recep Uçar’in takimi degil. Ben bu ilçenin çocuguyum, elimden geldigince oyuncularimla birlikte direnmeye devam edecegim. Takim olarak Süper Lig’de ilk kez oynuyoruz. Takima sahip çikilmaz ise birkaç yil sonra Besiktas, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi rakipler yerine baska rakipleri izlemek zorunda kalacaklar. Kalan 9 haftada 4 maçimiz içeride, 5 maçimiz deplasmanda olacak. Henüz yarisin içindeyiz. Son maça kadar da yarisin içinde olacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA