Kayseri Muaythai Lise Takim Türkiye Sampiyonasi'ndan 3 Birincilik Ile Döndü

Okul Sporlari Liselerarasi Türkiye Muaythai Sampiyonasi 29-31 Mart tarihlerinde Ankara’da yapildi. Kayseri takimi sampiyonada 3 birincilik, 6 ikincilik ve 1 üçüncülük alarak önemli bir basariya imza atti.

Ankara’da yapilan Okul Sporlari Liselerarasi Türkiye Muaythai Sampiyonasi’na Kayserili sporcular damgasini vurdu. Sampiyonada 3 birincilik, 6 ikincilik ve 1 üçüncülük elde eden Kayserili sporculari kutlayan Türkiye Muaythai Federasyonu Kültür Kurulu Baskani ve Kayseri Muaythai Il Temsilcisi Fatih Kaan Ulu, basarilarinin devam edecegini söyledi.

Ulu; “Ankara’da yapilan Liseler Türkiye Sampiyonasinda elde ettigimiz basarilardan dolayi sporcularimizi ve gece gündüz demeden emek harcayan antrenörlerimiz Kevser Bilgin, Yücel Haspolat, Nazim Yorulmaz, Sakir Kaymaz, Menderes Koyuncu ve Kayseri Muaythai ailemizin degerli antrenörlerini tebrik ediyorum. Kayseri Muaythai Ailesi her kategoride yapilan sampiyonalarda üzerine düseni fazlasiyla yapip sehrimizin adini hep yukarida tutmaya devam edecek. Kayserimiz, Türkiye’miz her seyin en güzeline layiktir. Ülke sevdalisi sporcu gençler yetistirmeye ve çalismaya devam ediyoruz” dedi.

Sampiyonada derece alan Kayserili sporcular ve kategorileri söyle:

Ahmet Akay Dalkiran (48 Kg. B Genç Birinci)

Sükrü Kirlikaya (60 Kg. B Genç Birinci)

Samet Yigit 57 Kg. B Genç Birinci)

Yunus Emre Can Aydemir (42 kg. B genç ikinci)

Berkay Istanbullu (63.5 Kg. B Genç Ikinci)

Zarife Karabacakoglu (57 Kg. B Genç Ikinci)

Utku Mete Yagci (54 Kg. A Genç Ikinci)

Kemal Saraç (67 Kg. A Genç ikinci)

Enes Düzgün (75 Kg. A Genç Ikinci)

Abdulsamet Koç (54 Kg. A Genç Üçüncü)

Kaynak: İHA