Hamdi Yilmaz Açiklamasi 'Bu Kadar Gol Kaçirip, Sahadan Maglup Ayriliyoruz'

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Hamdi Yilmaz, Tuzlaspor yenilgisinin ardindan yaptigi açiklamada, "Üçüncü dakikada gol yiyip de ilk yarida 3 tane gol kaçiriyoruz. Iki penaltidan yararlanamiyoruz. Bu kadar gol kaçiriyoruz ve sahadan maglup ayriliyoruz. Sans da bizim yanimizda degildi. O nedenle maglup ayrildik" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 30. haftasinda Tuzlaspor’u konuk eden Ankara Keçiörengücü, karsilasmadan 1-0 maglup ayrildi. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Hamdi Yilmaz, ilk dakikalarinda gol yemelerine ragmen oyundan düsmediklerine dikkat çekerek, "46 yildir teknik direktörlük yapiyorum. Üçüncü dakikada gol yiyip de ilk yarida yüzde 100 3 tane gol kaçiriyoruz. Devreye giriyoruz, akabinde iki penaltidan yararlanamiyoruz. Bu kadar gol kaçiriyoruz ve sahadan maglup ayriliyoruz. Bu futbolun dogasinda var. Söyleyecek hiçbir seyim yok. Sans da bizim yanimizda degildi. O nedenle maglup ayrildik" seklinde konustu.



"Play-off’un içinde kalmak için puan kaybina tahammül yok"

Play-off’un içinde kalmak için sonraki maçlarda puan almalari gerektigini vurgulayan Yilmaz, "Bu haftayi BAY geçecegiz. Insallah bundan sonraki haftalarda telafi ederiz. 47 puanda kaldik. Rakiplerimiz bize iyice yaklastik. Play-off’un içinde kalmak için puan kaybina tahammül yok. Bundan sonraki maçlarda mutlaka ve mutlaka puan almamiz gerekiyor. Önümüzde 6 puanlik Malatya ve Adana maçlari var ama bu da yetmeyebilir. Bundan sonraki maçlarda çok daha dikkatli ve verimli oynamaliyiz ki play-off grubunda kalalim" degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA