Hakan Keles Açiklamasi '3 Puan Alamadigimiz Için Üzgünüz'

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Alanyaspor ile oynadiklari karsilasmanin ardindan yaptigi açiklamada, "3 puan alamadigimiz için üzgünüz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasinda Giresunspor, sahasinda oynadigi Alanyaspor karsilasmasinda 2-0 geriden geldigi maçi 2-2 berabere tamamladi. Son 3 maçtir sahadan berabere ayrilan yesil beyazlilar 10 maçtir galip gelemiyor. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Hakan Keles, sunlari söyledi:

"Kazanmamiz gerek bir maçti. Kazamadik, üzgünüz. Oyunun geneline bakacak olursak üstün oldugumuzu daha net pozisyonlarimizin oldugunu düsünüyorum. Ilk yari iyi baslamamiza ragmen geri düstük. Burada biraz sikintilar çektik ama ikinci yari oyuna soktugumuz oyunculardan aldigimiz verim bugün beni memnun etti. Kazansaydik büyü avantaj elde edecektik. Lig uzun daha çok maç var. Telafisini yapabilecegimiz maçlar. 3 puan alamadigimiz için üzgünüz. Burada oyuncularimin zaman zaman tepki gördügünü gördüm. Biz transferi kapali bir takimiz. Sikintilarda çekiyoruz. Oyuncularimizin performanslari düsecek ama yükselecek. Burada oyuncularimiza her zaman destek olmamiz gerekiyor. Bu bizim için üzücü bir sey. Geldigim günden beri bayagi bir mesafe kat ettigimizi düsünüyorum. Burada iyi seylerde yaptik. Son zamanlarda gördügüm seyler beni üzüyor. Güçlü bir camia olmak zorundayiz. Sikintilar çekiyoruz. Tabi galip gelemiyoruz, sorunlar yasiyoruz. Burada her beraber bir seyler basaracagiz. Geçen sene basardigimiz gibi. Bu beni biraz üzüyor. Baskanimizi tebrik ediyorum. Inanilmaz sekilde oyuncularimi motive etti. Bu bizim için ilerisi adina güzel olacagini düsünüyorum. 2-0 geriden gelmek, kazanmak istiyorduk ama kazanamadik. Ligde her puan önemli ve degerli."

Kaynak: İHA