Fenerbahçe'de 5 Degisiklik

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de son oynadiklari Alanyaspor maçinin 11’ine göre Besiktas karsisinda 5 degisiklik yapti.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasinda Fenerbahçe, derbide sahasinda Besiktas ile karsi karsiya geliyor. Karsilasmaya sari-lacivertlilerde derbide 26. haftada oynanan Alanyaspor maçinin 11’ine göre 5 farkli isim görev aldi. Alanya deplasmaninda sahada olan Irfan Can Kahveci, Ismail Yüksek, Rossi, Oosterwolde, Gustavo Henrique’nin yerine Besiktas karsisinda Serdar Aziz, Szalai, Arda Güler, Osayi Samuel ve Mert Hakan Yandas forma sansi buldu. Fenerbahçe’nin Besiktas karsisina; Altay, Serdar Aziz, Samet Akaydin, Szalai, Osayi-Samuel, Arao, Mert Hakan Yandas, Arda Güler, Pedro ve Valencia 11’i ile çikti.

Arda Güler 3. kez ilk 11’de

Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Arda Güler, Besiktas derbisinde 11’de sahaya çikti. Ligde 10 maçta forma giyen Arda, siyah-beyazlilar karsisinda 3. kez ilk 11’de görev aldi. Genç futbolcu, daha önce iç sahada oynanan Kasimpasa ve deplasmandaki Kayserispor maçinda 11’de görev yapmisti. Arda Güler ayrica ilk kez bir derbide 11’de yer aldi.

Kaynak: İHA