Amatör Lig Maçinda Olaylar Çikti, Jandarma Sahaya Indi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 23. haftada Yunusemre Belediyespor ile Aliagaspor FK maçinda olaylar çikti. Aliagaspor FK’nin 1-0 galip geldigi maçin ardindan futbolcular arasinda çikan tartismaya taraflar da dahil oldu. Cep telefonu kamerasina yansiyan olaylara jandarma müdahale etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 23. haftada zirveyi yakindan ilgilendiren maçta Yunusemre Belediyespor ile Aliagaspor FK karsi karsiya geldi. Gerginligin eksik olmadigi maçta Aliagaspor sahadan 1-0 galip ayrilarak zirvedeki yerini korurken, Yunusemre Belediyespor ise rakibinin 4 puan gerisine düstü. Deplasman takimi 8. dakikada Ihsan Aslanoglu’nun ayagindan buldugu golle 1-0 öne geçti. Ilk yari bu skorla sona erdi. Ikinci yarida baska gol olmayinca Aliagaspor sahadan 1-0 galip ayrildi.

Jandarma müdahale etti

Maçtan sonra futbolcular birbirine girdi. Taraftarlarin da sahaya girmesiyle ortalik bir anda karisti. Yasanan gerginligin artmasi üzerine jandarma, sahaya inerek olaylara müdahale etti. Saha içinde yasanan olaylar cep telefonu kamerasina yansirken, jandarma ekiplerinin biber gazli müdahalesinin ardindan taraflarin tartismasi saha disinda da devam etti.

Kaynak: İHA