Aleksandar Stanojevic Açiklamasi 'Oyuncularim Son Ana Kadar Vazgeçmediler Ve Savastilar'

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, berabere kalmalarina ragmen oyuncularinin performansindan memnun oldugunu dile getirerek, "Oyuncularim son ana kadar vazgeçmediler ve savastilar" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasinda Konyaspor, deplasmanda karsilastigi Ümraniyespor ile 2-2 berabere kaldi. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, "Bu maçta elinden geleni yapmaya çalisan oyuncularimi kutlamak istiyorum. Son ana kadar vazgeçmediler ve savastilar. Pas hakimiyetinde daha domine olan takim bizdik. Galip gelemedik ama netice olarak memnun oldugumu söyleyebilirim" seklinde konustu.

Ümraniyespor karsisinda kendi filelerini havalandiran Kahraman Demirtas hakkinda sorulan soruyu da yanitlayan Stanojevic, "Genel anlamda iyi oldugunu söyleyebilirim. Uzun süre oynamadigi için ayak uydurmakta güçlük çektigini gördüm ama zamanla takima ayak uydurup faydali olmaya devam edecektir" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA