Vincenzo Montella Açiklamasi 'Bu Seneki En Önemli Galibiyetlerden Birini Aldik'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Konyaspor karsisinda maçi sonuna kadar kazanmayi kovaladiklarini belirterek, ligin bu seneki en önemli galibiyetlerinden birini aldiklarini söyledi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasinda deplasmanda Konyaspor’u 2-1 maglup ettikleri maçin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Maçin 50 dakikasini 1 eksikle oynayan oyuncularini tebrik eden Vincenzo Montella, “Muazzam ötesi galibiyet aldik. Çok güzel bir galibiyet aldik. Rahatliktan dolayi takimimiz belki biraz düsebilirdi. Maçi sonuna kadar kovaladik. Belki de ligin bu seneki en önemli galibiyetlerinden birini aldik" dedi.

Montella, hakem performansi hakkinda sorulan soruya ise, "Futbolcularim, hakemin bazi pozisyonlarda onlari korumadigini hissetti. Henry Onyekuru’nun bir pozisyonu var. Kirmizi kartlik bir pozisyondu ama herhangi bir sekilde kart da gelmedi. Konyaspor’un golünden önce futbolcumuz kendini yere atmadi. Atmayinca da faulü vermedi ve pozisyondan sonra gol oldu. Akintola’nin kirmizi karti da aslinda tartisilabilir. Çünkü 2 futbolcunun arasinda gelen giden bir top ve bir mücadele var. Istem disi bir hareket oluyor. Penalti pozisyonuna da baktim. Kalecinin topa dokundugunu gördüm. Topa dokunmadan önce de bizim futbolcumuzu deviriyor" cevabini verdi.

Kaynak: İHA