Manavgat Belediyesi'nden 23 Nisan Satranç Turnuvasi

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilcigi isbirliginde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri çerçevesinde satranç turnuvasi düzenlendi.

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Manavgat Temsilcigi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’na ithafen düzenlenen satranç turnuvasi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçeklesti. 14 kategoride yarisan 232 ögrenci, sampiyonluk madalyasi için kiyasiya mücadele etti. Ögrencilerin turnuvasi sirasinda aileler de heyecanli sekilde müsabakalari izledi. 2 gün süren turnuvanin sonunda 7 yas kizlar da Bahar Neva Karatas, 7 yas genel de Mehmet Tanan, 8 yas genel de Oguz Kagan Ögüt, 8 yas kizlar da Nehir Avsar, 9 yas genel de Mehmet Alp Güzel, 9 yas kizlar da Derin Kaya, 10 yas genel de Osman Aras Öten, 10 yas kizlar da Gülce Deniz Aktas, 11 yas genel de Efe Keser, 11 yas kizlar de Aybüke Sena Bülbül, 12 yas da Hasan Emre Keçer, 12 yas kizlar da Ipek Selen Karatas, açik kategori bayanlar da Emine Nursel Konal, açik kategori genel de ise Atakan Yilmaz sampiyon oldu.

Sampiyon ögrencilere madalyalarini Manavgat Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Karakaya ve Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen’i temsilen baskan yardimcisi Mustafa Ceylan takdim etti. Ceylan, “Yarinlarimizin teminati olan çocuklarimizi bu tarz etkinliklerle hem onlarin gelismesine katki sagliyoruz hem de onlari egitici aktivitelere tesvik ediyoruz. Manavgat Belediyesi olarak çocuklarimizin kisisel gelisimine katki saglamaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA