Gökalp Kasapoglu Açiklamasi '3 Puani Taraftarlarimiza Armagan Ediyoruz'

Spor Toto Süper Lig ekibi Giresunspor’da, Kulüp Ikinci Baskani Gökalp Kasapoglu, Sivasspor karsisinda elde ettikleri galibiyeti Giresunspor’un gerçek sahibi yesil beyazli taraftarlara armagan ettiklerini söyledi.

Rakipleri karsisinda çok önemli bir 3 puani hanelerine yazdirdiklarini ifade eden Kasapoglu, yaptigi açiklamada, “Sivasspor ile çok önemli bir müsabakaya çiktik. Mutlak kazanmamiz gereken bir maçti ve bu kritik karsilasmayi Campuzano’nun golüyle 1-0 kazanip 11 maçlik galibiyet özlemine son verdik. Aldigimiz 3 puani her zaman takiminin yaninda olan taraftarlarimiza armagan ediyoruz” dedi.

Sivasspor maçini geride birakip Ankaragücü karsilasmasina odaklandiklarini ifade eden Kasapoglu, “Çok yogun ve çok zorlu bir maç trafiginden geçiyoruz. Persembe günü deplasmanda Ankaragücü ile zorluk derecesi çok yüksek bir maça daha çikacagiz. Sivasspor galibiyetinin moraliyle baskent deplasmanina da 3 puan için gidecegiz. Ankaragücü maçindan da güzel bir skorla dönüp taraftarlarimiza çifte bayram yasatmak istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA