Galatasaray Kafilesi Alanyaspor Maçi Için Gazipasa'da

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasinda yarin Corendon Alanyaspor ile karsilasacak olan Galatasaray kafilesinin bulundugu uçak, Gazipasa Alanya Havalimani’na indi. Sari-kirmizili kafile kalabalik bir taraftar grubu tarafindan coskuyla karsilandiktan sonra kamp yapacagi otele geçti.

Galatasaray, Süper Lig’in 30. haftasinda yarin saat 20.30’da deplasmanda Alanyaspor ile karsi karsiya gelecek. Maçin hazirliklarini bu sabah Istanbul’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptigi antrenmanla tamamlayan sari-kirmizili ekip, özel uçak ile saat 18.30’da Gazipasa Alanya Havalimani’na ulasti. Takimi karsilamak için çok sayida taraftar havalimaninda hazir bulundu.

Galatasaray, ligde 21 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 maglubiyetle aldigi 66 puanla liderlik koltugunda bulunuyor. Sari-kirmizililarda Baris Alper Yilmaz, Kerem Aktürkoglu, Sacha Boey, Sergio Oliveira ve Mauro Icardi kart sinirinda yer aliyor. Bu futbolcular Alanyaspor karsisinda sari kart görmeleri durumunda ise Fatih Karagümrük karsilasmasinda cezali duruma düsecek.

Kaynak: İHA