Bakan Kasapoglu'ndan Fenerbahçe Kulübü Için Tebrik Mesaji

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Basketbol FIBA Kadinlar Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK İçel Yenisehir Belediyesi arasinda oynanan ve Türk finaline sahne olan maçta sampiyonluga ulasan Fenerbahçe Alagöz Holding için tebrik mesaji yayimladi.

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Basketbol FIBA Kadinlar Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK İçel Yenisehir Belediyesi arasinda oynanan ve Türk finaline sahne olan maçta sampiyonluga ulasan Fenerbahçe’yi yayimladigi mesajla tebrik etti.

Bakan Kasapoglu, tebrik mesajinda su ifadelere yer verdi;

“Çekya’nin baskenti Prag’da yapilan Basketbol FIBA Kadinlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunda iki Türk kulübümüzün final mücadelesini büyük bir gururla izledik. Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK İçel Yenisehir Belediyesi arasinda oynanan ve Türk finaline sahne olan maçta sampiyonluga ulasan Fenerbahçe Alagöz Holding’i kutluyorum. Sampiyonlukta emegi geçen oyunculari, teknik heyeti, yönetimi ve sari lacivertli camiayi tebrik ediyorum. ÇBK İçel Yenisehir Belediyesi’ni de finale yükselme basarisindan dolayi kutluyorum. Her iki kulübümüze basarilarinin devamini diliyorum.”

Kaynak: İHA