Milot Rashica Açiklamasi 'Ritmimizi Sezon Sonuna Kadar Devam Ettirmeyi Düsünüyoruz'

Galatasaray’in Kosovali futbolcusu Milot Rashica, yakaladiklari ritmi sezon sonuna kadar devam ettirmek istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasinda Galatasaray, sahasinda karsilastigi Kayserispor’u 6-0’lik skorla maglup etti. Maçin ardindan müsabakada 1 gol atan Galatasaray’in Kosovali futbolcusu Milot Rashica basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Galatasaray’daki gelecegi hakkinda sorulan soruya Rashica, “Takima yardimci olabildigim için çok mutluyum. Her yerde çok iyi oyunculari olan bir takima sahibiz. Her pozisyon için geçerli bu. Güçlü rakiplere karsi da oynuyoruz. Önümüzdeki sezona dair bir sey söylemem dogru olmaz. Biz ailemle burada çok mutluyuz fakat bunun üzerine yorum yapmam dogru olmaz” cevabini verdi.

“Ritmimizi sezon sonuna kadar devam ettirmeyi düsünüyoruz”

Bu sezon yakaladiklari ivmeyi sürdürmek istediklerinin altini çizen 26 yasindaki futbolcu, “Onlarla ilk maçimizi unutmamistik. Ilerde baski ve hareketlilikle çözebilecegimizi düsündük. Bunlari iyi bir sekilde basardik. Paslarimizi iyi sekilde verebildik. Taraftarimizin destegiyle sezon sonuna kadar bu ritmimizi devam ettirmeyi düsünüyoruz” degerlendirmesini yapti.

“Umarim sonunda güzel bir sonuç çikartacagiz”

Sampiyonluk sanslarinin sorulmasi üzerine Rashica, “Çok çok önemli bir parçasi evde veya deplasmanda bizimle birlikte oluyorlar. Asla yalniz birakmiyorlar. Ben de onlar için oynamaktan keyif aliyorum. Sezon sonuna kadar bu sekilde devam ettirmeyi düsünüyorum. Umarim sonunda güzel bir sonuç çikartacagiz” ifadelerini kullandi.

"Forma yarisi çetin sekilde geçiyor"

Takimdaki forma rekabeti hakkinda da konusan Rashica, “Her pozisyonda çok önemli oyuncular var. Bunun üzerine forma yarisi da çetin bir sekilde geçiyor. Her oyuncu takim için önemli. Oyuncularin bazilari oynayabilir bazilari oynamayabilir. Her birimizin katkisi oluyor ve sonuç almamizi saglayacak sey bu" diye konustu.

Kaynak: İHA