Groenendijk Açiklamasi 'Iç Sahadaki Üst Üste 4. Maçimizi Kazandik'

FTA Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, güzel bir oyun ve takim ruhu ile içerideki 4. maçlarini üst üste kazandiklarini bildirdi.

Süper Lig’in 29. hafta mücadelesinde FTA Antalyaspor sahasinda, Corendon Alanyaspor’u 3-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, 4. kez iç sahada üst üste galip geldiklerini söyledi.

Bugünkü maçta ilk golün rakipten geldigini anlatan Groenendijk, “Rakip çok iyi bir takim geriden iyi oyun kuruyorlar ve tehlikeli oyunculari vardi. 1-0 geriye düstük ama müthis bir takim ruhu ile beraberligi sagladik. Ilk yari itibariyla geri geldik ve soyunma odasina 2-1’lik skorla girdik. Taraftarimiza tesekkürler. Ikinci yari da maça iyi basladik, 3. golü atip galibiyeti perçinledik. Muhtesem bir takim performansi vardi sahada. Takim ruhu ve kazanma istegini deplasmanlara da tasima zamani geldi. Bu 3 puanin tadini çikaralim ama deplasmandaki Istanbulspor maçindan 3 puan hasretini sonlandiracagiz” dedi.



"Sezon sonu ayiliyor"

Groenendijk sezon sonu ayrilacagi iddialariyla ilgili ise, “Sezon sonu kontratim bitiyor. Antalyaspor’u çok seviyorum ve seviliyorum. 2 yildir buradayim. Ancak ailemden uzak iki sene baska zorlayici kisim oldu. Sezon sonu görevimden ayrilip, ailemin yanina ülkeme geri dönecegim” açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA