Mehmet Çeker Açiklamasi 'Avrupa'nin Sirtini Yere Getirecegiz'

Milli Güresçi Mehmet Çeker, Avrupa Güres Sampiyonasi’nda sampiyon olmak istediklerini söyleyerek, "Avrupa’nin sirtini yere getirecegiz. Avrupa’yi fethedecegiz" dedi.

Güres Milli Takimi, 17-23 Nisan tarihlerinde Hirvatistan’in baskenti Zagreb’de düzenlenecek Avrupa Güres Sampiyonasi için son hazirliklarini Bolu’nun Aladag mevkiinde bulunan kamp merkezinde devam ettiriyor. Kampa katilan 10 milli güresçi, Avrupa Sampiyonasi’na Teknik Direktör Erdogan Karaali öncülügünde son antrenmanlarini yapiyor. Milli güresçi Mehmet Çeker, Ihlas Haber Ajansi muhabirine yaptigi açiklamada, hedeflerinin sampiyonluk oldugunu belirterek, Avrupa’yi fethedeceklerini ifade etti.



"Insallah sampiyon olacagiz"

Güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Çeker, "Hedefimiz sampiyonluk hem takim halinde hem bireysel olarak sampiyonluk istiyoruz. Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Son yüklenme antrenmanimizda gerçeklestiriyoruz. Hakkimizda hayirlisi. Insallah sampiyon olacagiz" dedi.



"Avrupa’nin sirtini yere getirecegiz"

Hem bireysel hem de takim halinde sampiyonluk istediklerini dile getiren Mehmet Çeker, "Çok yogun bir antrenman dönemi geçirdik. Bolu Aladag’dayiz rakimi yüksek. Güzel form tuttuk. Haziriz. Hedeflerimiz kürsünün en üst basamagi sampiyonluk. Hem bireysel olarak hem de takim halinde sampiyonlugu istiyoruz. Avrupa’nin sirtini yere getirecegiz. Avrupa’yi fethedecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA