Kocasinanli Sporcular, Uluslararasi Müsabakaya Damga Vurdu

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporculari; Kenan Eren Kahraman, Ali Eren Ulusakarya ve Mehmet Ali Karaboga, Uluslararasi WTT Contender U15 ve U13 ferdi müsabakalarina damga vurdu. Kocasinanli minik sporcularin sergiledikleri performansla U15 ve U13 ferdi kategorisinde Kenan Eren Kahraman ikinci, U15 Mixler kategorisinde ise Ali Eren Ulusakarya üçüncü oldu.



Antalya Belek Gloria Sports Arenada oynanan müsabakalarda; Kenan Eren Kahraman, Ali Eren Ulusakarya ve Mehmet Ali Karaboga, rakipleri karsisinda üstün bir oyun sergiledi. Kocasinanli minik sporcularin sergiledikleri performansla U15 VE U13 ferdi kategorisinde Kenan Eren Kahraman ikinci, U15 Mixler kategorisinde ise Ali Eren Ulusakarya üçüncü oldu.

Her zaman spora ve sporcuya destek veren Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, basarilarindan dolayi minik sporculari tebrik etti. Masa tenisinde Milli Takima en çok sporcu gönderen kulüp olduklarini hatirlatan Baskan Çolakbayrakdar; “Öncelikli olarak sporcularimizi kutluyorum. Onlarla birlikte bu ise emek veren Milli Takim ve kulübümüzün Antrenörleri Halil Adak ile Kemal Balim’i tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Kocasinan Belediyesi olarak saglikli nesiller yetistirilmesi için spora büyük önem veriyoruz. Bundan dolayi her zaman sporun ve sporcunun yanindayiz. Kocasinan Spor Kulübü ile sporun alt yapisini yetistiriyoruz. Özellikle Milli formayi giyecek ve Ay Yildizli Bayragimizi göndere çekecek çocuklarimizi yetistiriyoruz. Her bransta basarilara imza atan spor kulübümüz, özellikle masa tenisinde elde ettigi basarilarla Kayseri’nin masa tenisinde çok ileri seviyede oldugunun bir göstergesidir. Bu vesile ile sporcularimiza bu gururu yasattiklari için Kayseri ve Kocasinan ilçemiz adina bir kez daha tesekkür ediyor, basarilarinin devamini diliyorum.” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA