Zafer Turan Açiklamasi 'Bundan Sonraki 5 Maçi Kazanabilme Gücümüz Var'

Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan, Gençlerbirligi karsisinda aldiklari 2-0’lik maglubiyetin ardindan "Bundan sonra 5 maç var. 5 maçi da kazanabilecek gücümüz var. Kazanirsak hedefe ulasacagimizi da biliyoruz" dedi.

Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasinda sahasinda karsilastigi Gençlerbirligi’ne 2-0 maglup oldu. Müsabakanin ardindan Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Maç sonucundan dolayi hayal kirikligi yasadiklarini söyleyen Turan, “Maçtan önce bunlari düsünmedigimiz bir maç sonucu ile karsilastik. Çok kötü basladik. Rakip çok dirençli basladi.

Tepki veremedik. Oyunu domine etmek istiyorduk. Topun bizde kalmasini saglayip pozisyonlar bulmak istiyorduk. Mücadele gücünüz zayiflayinca maçta sikintilar oluyor. Rakibe tamamen orta sahayi kaptirdik. Dezavantajla maçi tamamladik. Buna ragmen birçok pozisyonumuz vardi. Degerlendirsek maçi çevirebilirdik, degerlendiremedik. Üzücü sonuçla karsilastik. Bundan sonra 5 maç var. 5 maçi da kazanabilecek gücümüz var. Kazanirsak hedefe ulasacagimizi da biliyoruz. Sezonun sonunda insallah istedigimiz sonuca ulasiriz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA