Sinan Kaloglu Açiklamasi 'Bu Ligden Düsmeyecegiz'

Gençlerbirligi Teknik Direktörü Sinan Kaloglu, 2-0 kazandiklari Eyüpspor maçi ile ilgili, “Bu skor bizim için çok büyük moral oldu. Umutlarimizi yesertti. Bu ligden düsmeyecegiz” dedi.

Gençlerbirligi, Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasinda deplasmanda karsi karsiya geldigi Eyüpspor’u 2-0’lik skorla maglup etti. Maçin ardindan Gençlerbirligi Teknik Direktörü Sinan Kaloglu basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Takimini gösterdigi mücadeleden dolayi tebrik ederek sözlerine baslayan Sinan Kaloglu, “Harika mücadele, harika oyun. Ruhlarini ortaya koydular. Ne kadar karakterli harika bir kalbi oldugunu gösterdi takim. Alinan son sonuçlar bir futbolcu psikolojisi için kolay degildi. En saygi duyulan takima karsi verilen mücadele ve oyun takdire sayandi. Kolay maç olmadi. Geldigimiz ilk günden itibaren oyuncularimizin bu maçi kazanacagina inandik. Ilk günden itibaren Eyüpspor’u iyi analiz ederek, antrenmanlarla mental enerjileri yükselterek hazirlandik. Inanilmaz mücadele gösterdiler. Iyi oyun rakibin iyi ayaklarinin alan ve zaman olusturdugu anlari bertaraf ettik. Topun bizde olmasini istedik. Nitekim skor alana kadar bunu yaptik. Birlik olma zamani. Bu skor bizim için çok büyük moral oldu. Umutlarimizi yesertti. Bu ligden düsmeyecegiz. Bu enerjimizle devam edecegiz” seklinde konustu.



"Kiralik oyuncunun takimina karsi böyle performans göstermesi yönetimi üzmüs olabilir"

Karsilasmada Eyüpspor Baskani Murat Özkaya’nin Eyüpspor’dan kiralik olarak Gençlerbirligi’nde forma giyen futbolcu Mete Kaan Demir’e yönelik verdigi tepkiyi degerlendiren Kaloglu, "Eyüpspor baskanimizin degerli bir kalbi var biliyorum. Eyüpspor için her seyin iyi olmasini istiyor. Çok büyük paralar harcadi. Haliyle o sonuçlar gelmedigi zaman kendisi de sinirli olmus olabilir. Mete Kaan Türk futbolunun yeni yüzüdür. Ne kadar yetenekli bir futbolcu oldugunu gösterdi. Bizim Mete Kaan Demir’e bu maçta çok ihtiyacimiz vardi. Bizi de yaniltmadi. Kiralik oyuncunun kendi takimina böyle performans göstermesi Eyüpspor taraftarini ve yönetimini üzmüs olabilir. Baskanla da konustum. Bugün biraz sinirli ama yarin sakinlesebilir. Futbolun içinde bunlar var. Mete Kaan Eyüpspor’un oyuncusu ama bizim su an en çok ihtiyacimiz olan oyuncularin basinda geliyor” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA