Rizespor Taraftarlari Bülent Korkmaz'i Istifaya Davet Etti

Çaykur Rizespor taraftarlari kulüp tesislerinin önüne gelerek Teknik Direktör Bülent Korkmaz’i istifaya çagirdi.

Çaykur Rizespor, Cümle Alem Grubu, Spor Toto 1. Ligin 24. haftasinda oynanan Samsunspor-Çaykur Rizespor maglubiyetinin ardindan sosyal medya hesaplarindan ‘Bülent Korkmaz istifa’ çagirilarinda bulunmustu. Sosyal medyada baslatilan Bülent Korkmaz istifa hashtagi Türkiye gündeminin baslarinda yer almisti. Grup daha sonrasinda hesaplarindan Mehmet Cengiz Tesisleri önünde bir basin açiklamasi yapacagini duyurmustu. Taraftar grubu üstünde ‘Bülent Korkmaz istifa’ yazan siyah çelengi tesisin önüne birakmasinin ardindan basin açiklamasini yapti. Basin açiklamasinin ardindan taraftar grubu mensuplari hep bir agizdan ‘Bülent Korkmaz istifa’ diye bagirdiktan sonra dagildi.

“Burasi bizim yuvamizdir”

Cümle Alem Taraftar Grubu Baskani Ali Yilmazoglu, “Bizim amacimiz burada bugün Rizespor’u daha iyi yerlere getirmek için burada ufak bir basin açiklamasi yapmak. Burada herhangi bir taskinliktan veya daha degisik bir durum söz konusu degildir. Bazi basin organlarinda kulüp basilacak gibi terimler kullaniliyor. Bu terimler kabul edilemez. Burasi bizim evimizdir. Burasi bizim yuvamizdir. Burada herkesi hassasiyete davet ediyorum. Rizespor’un gelecegi için ufak bir basin açiklamamiz var” diye konustu.



“Büyük Rizespor taraftarinin istegi Bülent Korkmaz’in gönderilmesidir”

Cümle Alem Taraftar Grubu Basin Sözcüsü Berkan Yilmaz tarafindan yapilan basin açiklamasinda, “Bugün burada Cümle Alem Frubu olarak Bülent Korkmaz’i istifaya davet etmek için toplandik. Ligin basindan bu yana alinan skor ve oynanan futbol ortadadir. Bu futbol bizleri tatmin etmemekle birlikte derin düsüncelere dogru bizi sürüklemektedir. Ligin bitimine daha varken vakit kaybetmeden önce hoca degisikligine gitme sarttir. En ufak bir tahammülümüz kalmamistir. Ligde play-off hattinda kendimizi görmek, hak etmedigimiz ve bizi üzen bir durumdur. Devre arasi yapilan transferler bize umut oldugu kadar Bülent Korkmaz’in bu oyuncu grubunu yönetememesi bizleri sikintiya sokmustur. Inaniyoruz ki kan degisikligi bu takim ve sehri ayaga kaldiracaktir. Buradan Rizespor yönetimine sesleniyoruz. Rizespor’u kosulsuz, sartsiz memleketin her kösesinde yalniz birakmayan büyük Rizespor taraftarinin istegi Bülent Korkmaz’in gönderilmesidir. Bu sese kulak vereceginize güvencimiz tamdir” ifadeleri kullanildi.

Kaynak: İHA